готварска печка

Ремонт на готварски печки

Когато вашата печка или фурна откаже да работи, не е необходимо веднага да поръчвате нова. Потърсете надеждна услуга за ремонт, която предлага обслужване в същия ден. Късмет за вас, ако живеете във Варна, където аз имам удоволствието да ремонтирам и поправям всички основни марки печки и фурни.

Аз разполагам с необходимите умения, за да отстраня всеки проблем с фурните и печките с обслужване на същия ден. Притежавам инструментите за справяне с всеки проблем. Обадете ми се, когато вашата печка или фурна се счупи и аз ще я поправя навреме, за да направите вечеря!

Често срещани проблеми с фурни и печки

Печките отказват да се включат или запалят, когато има проблем с повърхностен елемент, запалване на горелката на пещта, безкраен превключвател или елемент за печене. Мога да отстраня тези проблеми с кратко обаждане за услуга. Но се уверете, че преди да се обадите, че вашата електрическа печка е включена и електрическият прекъсвач не се е задействал. И не забравяйте да проверите пилотната светлина, ако имате газова печка.

Ако вашата печка не се нагрява, има счупен елемент за печене или сензорът на фурната не работи. Горелката не се включва, ако даден елемент е счупен, превключвателят на горелката не функционира правилно или клемният блок не работи. Когато някой от тези проблеми ви се случи, не можете да готвите храната си. Обадете ми се веднага и аз ще дойда в същия ден и ще разреша проблема ви след час или два.

Когато фурната е прекалено гореща, това е опасно. Това е проблем, за който трябва да се обадите веднага. Ще дойда на същия ден. Това обикновено е причинено от лош сензор или счупен термостат. Не се опитвайте да коригирате този проблем самостоятелно. Обадете ми се, за да се справя с него бързо и професионално.

Когато запалването на печката не свети, има счупен електронен контрол, температурен датчик, повърхностен запалител или предпазен клапан. Обадете ми се за ремонт на същия ден. Бързо ще диагностицирам проблема и ще ви кажа дали мога да поправя частта или трябва да бъде сменена.

Проблем, който виждам само в по-новите фурни за самопочистване е, че понякога вратата не се отваря, когато цикълът на почистване е направен. Ще проверя термостата, капачето на вратата и уплътнението, за да идентифицирам проблема и след това ще го отстраня на място.

ПОЗВЪНЕТЕ ОЩЕ СЕГА: 0893670727

Call Now ButtonПозвънете сега